Product Kunstgras Silva

Forevergreen® kunstgras SILVA 40

Met zijn natuurlijke uitsraling en non-direction vezels is Kunstgras Silva 40 een echte topper en moet deze niet onder doen aan echt gras.

Luxe kunstgras Silva 40 biedt een weelderige en natuurlijke uitstraling, waardoor het een prima keuze is voor residentiële toepassingen. Met zijn weelderige vezels van 40 millimeter hoogte creëert dit kunstgras een zacht en natuurlijk ogend gazon. De hoogte van de vezels geeft een realistisch gevoel aan het gras, heel vergelijkbaar met natuurlijk gras.

Dit type kunstgras is ontworpen met aandacht voor detail, waardoor het een luxueuze uitstraling heeft. De vezels zijn meestal zacht en veerkrachtig, wat zorgt voor een comfortabel oppervlak om op te lopen en te ontspannen. Bovendien zorgt de dikte van 40mm voor extra comfort en geeft het gras een vol en natuurlijk uiterlijk.

Kunstgras Silva vereist doorgaans minimaal onderhoud, waardoor het een duurzame en aantrekkelijke keuze is voor mensen die streven naar een prachtig groen gazon zonder de zorgen van regelmatig maaien, bemesten en besproeien. De hoge kwaliteit en de natuurgetrouwe uitstraling maken dit kunstgras ideaal voor diverse buitenomgevingen waar een weelderig groen gazon gewenst is.

Kom gerust langs in onze showroom in Bonheiden om deze soort op een groter staal te bekijken.