Forevergreen® Kunsthaag

Kijkt u op een kale lelijke muur of wilt u meer privacy in uw tuin of op uw dakterras of balkon dan zijn de Kunsthagen van Forevergreen de ideale oplossing.
De Forevergreen kunsthagen kunnen ook binnenshuis gebruikt worden als design wand. Kunsthaag is dus de perfecte eyecatcher voor uw werkplaats,winkel,kamer,...

Forevergreen kunsthagen op rol

De kunstgras hagen zijn:

  • Privacy op maat
  • UV-bestendig en onderhoudsvrij
  • natuurlijke look
  • Vorstbestendig
  • Gemakkelijk en snel te plaatsen

De Canada® kunsthaag is een mat van fijne, donkergroene kunststofnaalden gemonteerd op een metalen vlechtwerk. Met hun natuurlijke groene uitstraling doorheen het jaar zijn ze perfect te combineren met uw gazon of planten in uw tuin. Ze kunnen op elk type omheining geplaatst worden en laten toe om op een snelle manier een natuurlijke privacy in uw tuin te garanderen, zonder enig onderhoud.

De CanadaSuper® kunsthaag is een mat van fijne, donkergroene kunststofnaalden gemonteerd op een metalen vlechtwerk. Met hun natuurlijke groene uitstraling doorheen het jaar zijn ze perfect te combineren met uw gazon of planten in uw tuin. Ze kunnen op elk type omheining geplaatst worden en laten toe om op een snelle manier een natuurlijke privacy in uw tuin te garanderen, zonder enig onderhoud.

De Loungefence® kunsthaag is een mat van fijne, donkergroene kunststofsprieten die geplaatst kan worden op elk type omheining. Ze is zeer dicht geweven en de kunststofsprieten zijn langer en breder. Daardoor ligt de dichtheid van de Loungefence® kunsthaag veel hoger dan andere kunsthagen en is ze nagenoeg ondoorzichtig. De natuurlijke kleuren zorgen voor een aangenaam en natuurgetrouw beeld in uw tuin, nauwelijks te onderscheiden van een traditionele haag.

Forevergreen kunsthaag en kunstmossen paneeltjes

De kunsthaag paneeltjes zijn toepasbaar op de meeste gangbare afsluitingshoogtes en op alle soorten van afsluitingen, muren en wanden. Is ook de perfecte decoratie voor een kale muur wat op te fleuren. De paneeltjes zijn meestal 50cm x50cm. Sommige jungle soorten zijn 100cmx100cm

Hieronder een greep uit ons ruime assortiment:


Buxus fijn donker

Buxus Fijn donker

€12.50

Buxus grof donker

Buxus grof donker

Conifeer donker

Conifeer donker

Ficus-Microcarpa

Ficus-Microcarpa

Dwergpeper

Dwergpeper

Hedera-Helix

Hedera-Helix

Leliegras met bloem

Leliegras met bloem

Laurier Prinus Bont

Laurier Prinus Bont

Photinia Red Robin

Photinia Red Robin

Vegetatie extra grofblad

Vegetatie extra grofblad